fredag 26 maj 2017

Kvällsutflykter

Den kalla våren är över och sommaren är här. Den här veckan har Jörgen och jag gjort utflykter på kvällarna efter middagen. Det är mycket värt att komma ut och röra på sig efter en dag på jobbet.

I måndags åkte vi till Mossbystrand och gick längs havet. Vid den här tiden på året är det så vackert att vara ute i naturen. Hela landskapet är fyllt av gula rapsfält.

Tisdag kväll tog oss till Häckeberga. Där var vi även en dryg vecka tidigare. Det är en speciell plats för oss, eftersom det var där vi hade vår första date i augusti förra året. Den här kvällen blev det en rask promenad i ganska kuperad terräng. Myggen var lite besvärliga. Klockan var närmare halv tio, när vi kom hem, så den kvällen blev det inte något Downton Abbey-avsnitt tittat på. Vi är mitt inne i säsong två.

I onsdags kväll gick vi runt Svaneholmssjön. Det var en mycket fin promenad. Vi gick medsols och kunde i början beundra stora bokar och ekar. Halvvägs bytte naturen skepnad och bjöd på alkärr, som nästan kändes exotiska. Den rundan gör jag mer än gärna om.

1 kommentar:

  1. Låter både förståndigt och bara sååå lössläppt.

    SvaraRadera