söndag 1 januari 2012

Gott nytt år!

Det ska man väl säga en dag som denna. Och jag ska försöka hitta känslan att det är ett GOTT nytt år. Nytt är det hur som.

Maken kom äntligen iväg till läkaren idag och kom hem med diagnosen kraftig lunginflammation. Det närmaste dygnet måste han hållas under uppsikt här hemma. Han måste få behålla vätska och mediciner annars ska han in till sjukhus akut. Han blev sjukskriven en vecka men ska till läkaren igen på onsdag, eftersom bedömningen är att sjukskrivningen måste förlängas.

En sammanfattning av 2011... Det var ett år som gick fort. Just nu har jag svårt att alls komma ihåg något av det gångna året. Och det beror inte på hårt festande igår. Gustav och jag somnade på var sin soffa framför TVn strax efter klockan tio i går kväll och där förblev vi sovandes hela natten.

En höjdpunkt jag spontant kommer att tänka på var att min bror med familj kom hem och hälsade på. Oskar började på förskolan. Gustav började på familjejudo. Och så avslutades året med att jag fick ett nytt jobb ... och där börjar jag i morgon. Hjälp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar