tisdag 2 januari 2018

Oskar 8 år

Det nya året hinner knappt börja, så är Oskars födelsedag här. Idag, klockan 18:53, är han 8 år! Födelsedagen firar Oskar i Dalby tillsammans med Gustav, sin pappa och resten av gänget.

I lördags ar det tänkt att vi skulle ha firat hans födelsedag tillsammans med morfar, mormor och J. Oskar hade önskat pizza, så vi skulle ha gått till den lokala pizzerian och sedan hem för att äta "nötkaka" (=Britatårta) och öppna presenter. Så blev det inte, eftersom jag vaknade och var våldsamt illamående och dålig i magen. Vinterkräksjuka var en trolig diagnos, vilket betydde att allt firande blåstes av.

Oskar var så inställd på att öppna sina presenter, så det fick han såklart göra. Han hade önskat sig FNAF-gosedjur, plusplus och en stor magnetisk rittavla. Dessa önskemål uppfylldes och till det lades en Titanicmodell av LEGO-lika klossar samt lite mer Geomag. Hos morfar finns ytterligare en present, som får vänta tills vi faktiskt genomför födelsedagsfirandet.

Titanicmodellen sysselsatte Oskar en stor del av lördagen, säkert fyra timmar satt han och byggde. Jag hjälpte honom att sortera fram rätt bitar samt att trycka ihop bitarna ordentligt. Vi var båda trötta och lite ömma i fingrarna, när han var färdig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar