onsdag 10 oktober 2018

Förvirringen är total

Onsdag på jobbet innebär konferenstid klockan 14:15. För dagen står det i kalendariet att det ska vara workshop i genrepedagogik i stället för ämneslag.

Igår kom det ett mejl om att det bara är förstelärarna som ska hålla på med genrepedagogik. Övriga lärare kunde förslagsvis läsa ett kapitel i en bok, som jag inte hade hört talas om förut. Jag frågade skolledningen om boken och det visade sig att den inte finns till alla men den skulle beställas ... igår... Sannolikheten att den skulle komma fram till idag är ju i stort sett obefintlig. Inte ens ett Postnord i högform skulle inte kunna åstadkomma det.

Idag kom det ett mejl om att boken inte har kommit. Surprise! I stället blir det ämneslag, som ingen har planerat, eftersom vi skulle ha workshop om genrepedagogik. Nä, just det, vi skulle läsa en bok...

Ungefär lika stor förvirring råder kring huruvida det ska vara samling i aulan idag eller inte. Det kanske ska vara samling. Den ska kanske vara 14:15. Eller kanske 15:30. Det finns en möjlighet till, kl 15:45.

1 kommentar: