torsdag 2 augusti 2012

En tur till Karlskrona




Vi har varit på en tvådagarstur till Karlskrona. Vädret har varit alldeles sagolikt. Strålande sol och alldeles lagom varmt. Regnet kom när vi hade ungefär fem minuter kvar att köra innan vi var hemma igen. Kunde inte bli mer perfekt.

Gustavs ögon lös upp, när vi berättade att vi skulle bo på hotell. Det gillar han. Det brukar ju finnas hiss på hotell. Det fanns hiss på hotellet men vi bodde på bottenvåningen, så det blev inte av att vi åkte i den och Gustav verkade helt okej med det.




Vi kom till Karlskrona vid lunchtid och gick direkt till Marinmuseum. Till hotellet kom vi inte förrän vid 16-tiden och då var det ganska skönt att sträcka ut sig en stund. Men bara en liten stund. Gustav tittade på OS-sändningar i brist på Barnkanalen. Oskar lade beslag på kvällstidningen vi fick vid incheckningen. Sedan gick vi till hotellrestaurangen där det fanns eftermiddagsfika uppdukat. Barnen mumsade i sig var sitt äpple och sedan gick de på upptäcktsfärd.

2 kommentarer:

  1. inte visste jag att ni skulle till Karlskrona! eller visste jag det? men det måste ha hänt jättemycket mer i Karlskrona, när får vi höra om det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju möjligt att du har glömt att jag har berättat att vi ska till Karlskrona ;-) Mer om vad vi gjorde där kommer framöver.

      Radera