fredag 20 september 2013

Sjuk vecka

Jag sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig så att jag kan köra igång torktumlaren och hänga upp det som inte ska tumlas. Sedan ska jag sova. Gustav sover oroligt bredvid mig. Han har inte alls mått bra idag.

Oskar blev ju sjuk i slutet av förra veckan. Han var hemma från förskolan måndag, tisdag och onsdag. Igår var vi alla tillbaka i den vanliga vardagslunken men så fick Oskar feber igen under natten till idag. Jag bestämde mig för att hålla Gustav hemma också, mest för att jag tyckte synd om Oskar som skulle behöva följa med till skolan för att lämna storebror.

Så här i efterhand känns det som ett mycket bra beslut. Under förmiddagen började Gustav må dåligt och strax efter lunch kom illamåendet och kräkningarna. Det är så jobbigt att se honom må så dåligt och inte kunna göra något för att det ska vara lättare för honom.

Nu håller jag en tumme för honom att han ska vakna i morgon och må mycket, mycket bättre.

3 kommentarer:

  1. Håller också tummarna för att dina grabbar mår mycket bättre i morgon!

    SvaraRadera
  2. Jenny Björklund H20 september 2013 kl. 23:07

    Håller tummarna! Usch, måste vara jättejobbigt att se sina barn sjuka. När jag tänker på sådant vet jag inte hur jag ska klara föräldraskapet, jag som är så orolig och känslig.

    SvaraRadera
  3. Hoppas hela familjen går en frisk helg till mötes *kram*

    SvaraRadera