söndag 29 april 2012

Sol och vind

Utsikt från morfars balkong
Idag blåser det halv storm. Men solen skiner och det är riktigt varmt. Strax efter klockan nio i morse satte jag barnen i bilen och så körde vi in till Malmö för att hälsa på morfar. Under bilfärden in mot Malmö fick jag den absoluta känslan av att vi hade medvind. Det var hur lätt som helst att få bilen att köra i 110 km/h. På vägen hem gick det betydligt trögare. Motvind?

Hemma hos morfar inleddes besöket med obligatorisk lek med tennisbollar. Det hör liksom till. Men sedan gick vi ut och tog oss en promenad till friluftsteatern i Pildammsparken.

Där kunde barnen springa omkring på kullarna och de hade riktigt roligt. Det var mycket uppför och nedför samt trappor med höga trappsteg.


Efter kullarna vid friluftsteatern fortsatte vi promenera i parken. Gustav ville klättra i träd och Oskar ville gå och knuffa på vagnen. Vi kom till en lekplats och barnen fortsatte att springa runt och leka en lång stund. Men sedan var det skönt att vända hemåt, äta lunch och sedan sätta sig i bilen och åka hem. Oskar somnade nästan innan bilen hade börjat rulla. Gustav var också trött men han höll sig vaken och hade massor att berätta, bla annat att det finns en barn-Erik och en fröken-Erik på hans förskola.

1 kommentar:

  1. det fanns en fröken med skägg på er förskola, det minns jag alldeles bestämt

    SvaraRadera