tisdag 18 november 2014

Solsken? Dagsljus? Var är ni?

Hösten brukar kunna bjuda på dagar med blå himmel, klar luft, solsken och sprakande färger. Den kan också vara grå, mulen och regnig. Jag vill minnas att det brukar vara en ganska bra blandning av soliga och mulna dagar.

Hösten 2014 måste gå till historien som en av de mörkaste. Jag har glömt hur solsken ser ut. Jag kan svårligen kalla det vi ser mitt på dagen för dagsljus. Det är ett enda långt dunkel som varvas med nattens beckmörker.

I DN gick det härom dagen att läsa att Växjö har haft 1 soltimme, Stockholm 2 soltimmar och Borlänge 3 soltimmar hittills den här månaden.

Det kanske är dags att ta sig en tur till Apoteket och införskaffa D-vitamin...

2 kommentarer:

  1. Nu är det så att oktober var riktigt fin. November ville väl bjuda på lite omväxling. Själv är jag dock nöjd med lite mindre av den varan.

    SvaraRadera
  2. Jag har också funderat på D-vitamin, det känns som om det skulle behövas nu. Jag kan inte minnas när jag var såhär trött sist, antagligen var det förra november... :)
    Dreambird är en jättefin sjal! Men som du säger, det gäller att hitta rätt garn för att den ska bli så fin som den kan bli. Vad funderar du på för färger?

    SvaraRadera