tisdag 30 december 2014

Disig tisdag


Igår somnade Oskar redan vid 17-tiden, så det var inte direkt förvånande att han vaknade klockan 4 i morse. Han gick upp och tittade på Frozen. Jag låg kvar i sängen och läste Silkworm av Robert Galbraith i en timme och sedan somnade jag om och sov fram till klockan 8.

Tidig eftermiddag gav vi oss ut för att få lite frisk luft. Vi gick till två olika lekplatser och barnen fick springa, hoppa och klättra. Rutschkanorna var våta och mycket hala. Oskar åkte först och fick sådan fart att han landade först en meter bort från rutschkanan. Det såg ut att ha kunnat göra ont men han bara skrattade.

På vägen hem stannade vi för att handla lite inför morgondagen. Hemma blev det tidig middag och sedan somnade Oskar men han fick bara sova i en halvtimme. Gustav ville titta på sin Ture Sventon-DVD, som han fick igår. 24 julkalenderavsnitt tar lång tid att titta på. Vi har inte sett alla, måste jag tillägga.

Barnen har fortsatt att leka med sitt LEGO och de har även spelat schack tillsammans. Gustav fick ett schackbräde av morfar och barnen spelade med egengjorda regler idag.

Nu är det kväll, strax före klockan 21, och vi tittar på Frozen - igen. Oskar får vara uppe så länge han orkar. Då kanske vi kan få sova en aning längre i morgon bitti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar