tisdag 17 juli 2012

Ett par IKEA-besök


De senaste helgerna har vi varit på IKEA ett par gånger. Det är dags att börja få ordning på barnens rum. Till att böja med har det blivit dags för Oskar att byta spjälsängen mot en riktig säng. Vi har diskuterat fram och tillbaka här hemma, om Oskar skulle ta över Gustavs juniorsäng och Gustav skulle få en säng i vuxenstorlek. Men det slutade med att det blev en juniorsäng även för Oskar.











Inne i Gustavs rum har jag ägnat mig åt att sortera LEGO och sortera LEGO och sortera LEGO. Och precis när jag trott att jag har sorterat färdigt, så har jag hittat mer LEGO att sortera. Men nu är det nog färdigt. Det stora och otympliga skåpet i Gustavs rum har fått ett nytt hem och istället så har det kommit en hylla EXPEDIT i dess ställe. Det fanns en tanke att köpa en 16-fackshylla men vi nöjde oss med en med åtta fack till att börja med. Den kan få flytta in i Oskars rum längre fram, om det behövs mer förvaringsutrymme inne hos Gustav.


Också inne i vårt sovrum har det blivit lite förändring. Maken satte upp två hyllor ovanför vår säng och arrangerade lite fotografier och tavlor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar