fredag 14 mars 2014

Knapp styrfart

Sista turen upp till tvättstugan gick på ren vilja och i knapp styrfart. Jag inbillade mig att tvätten bråkade med mig, förökade sig. Hur mycket jag än vek, så tog den aldrig slut. Jag är sjukt galet trött! Men nu står det tre IKEA-kassar med ren, ihopvikt tvätt i hallen. De får stå där tills i morgon bitti. Jag orkar inte mer ikväll.

Mitt i all den här tröttheten finns det konstigt nog en känsla av energi. De senaste två veckorna på jobbet har varit så bra! Jag har kommit hem på fredagen, som är min tuffaste dag i veckan, och det har funnits ett svirr av positiv energi i kroppen. Fredagstrött, ja, men ändå fylld av energi. Det är en helt ny och ovan känsla.

3 kommentarer:

  1. Det låter härligt Katarina! Känner också att jag har haft en helt annan energi senaste veckorna, det är nog våren och solen som gör mycket :)

    SvaraRadera
  2. Härligt, har man den energin i botten så gör det inget att man är lite "fredagstrött"

    SvaraRadera
  3. Jag håller med dig - att vara utan vatten är värre än el. I och med att vi har kaminer där vi både kan hålla uppe värmen och laga mat på så är det ett mindre bekymmer. Det tråkiga är bara att vår vattenpump också går på el, men när det blir oväder brukar vi tappa upp vatten i förskott så att vi klarar oss.

    Hurra för nyfunnen energi, trötthet till trots. Det är en bra känsla!

    SvaraRadera