onsdag 2 januari 2013

Oskar 3 år


Det är snudd på ofattbart att Oskar redan är 3 år gammal. Idag, nästan på minuten när jag skriver detta, för tre år var det dags för kejsarsnitt och Oskar kom till världen en månad tidigare än beräknat.

Vi har firat Oskar hela dagen med paketöppning vid frukostbordet och en trerätters middag med morfar, mormor och Jost under eftermiddagen. Ett tag såg det ut som om Oskar skulle somna redan vid 17-tiden men han har återfunnit sina krafter och leker för fullt igen.


Oskar har fått sitt första "smålego" och det är han väldigt nöjd med. Det är en brandman på en fyrhjuling samt en kranbil. Det blev även en stor lyftkran (inte LEGO) som han har haft mycket roligt med under dagen. Mormor och Jost hade med sig böcker och en Highland Cattle-ko à la Schleich. Från morfar blev det kläder och BRIO-järnväg.


Maken stod som vanligt för matlagningen och till förrätt blev det en toast (heter det så?). Varmrätten var saltkokt torsk med senapssås, kokt potatis och kokta grönsaker. Till efterrätt körde vi favorit i repris - Brownie Obsession.

Oskar, 5 timmar gammal
Oskar, 1 år
Oskar, 2 år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar