lördag 19 januari 2013

Underliga saker händer

Idag vaknade jag kl 5:14 av att jag hörde Oskar stänga dörren till sitt sovrum. Maken hade redan gått upp för att ge sig iväg på sin morgonrunda. När jag kom ner till köket, visade det sig att maken fortfarande var hemma. Han hade gått ut och upptäckt att alla rutorna på hans bil var helt nedhissade!!! Det är ett mysterium hur det har kunnat gå till. Dörrarna var låsta.

Förvisso fick Oskar tag på makens bilnyckel igår kväll och han tryckte vilt på knapparna på den och lyckades låsa upp bilen, som maken sedan låste. Det finns inga knappar på bilnyckeln som reglerar fönsterrutorna, så det är nog inte Oskar som ligger bakom det här mysteriet.

En annan underlig sak hände maken för några veckor sedan, när han var ute och sprang på morgonen. Det var vid 5-tiden och när han passerade genom centrum, mötte han en bil, som gjorde en U-sväng och körde upp bredvid honom. Maken tyckte att han kände igen bilen, att den tillhörde någon som han känner, så han öppnade dörren på passagerarsidan.

I bilen satt en man utan kläder!!! Maken blev minst sagt förvånad. Mannen i bilen medgav att det var konstigt att han inte var klädd men han hade sett någon bryta sig in i hans bil, så han hade skyndat ut och nu var han på jakt efter gärningsmannen. Anledningen till att han hade kört upp bredvid maken var för att kontrollera om maken var svensk. Jag undrar i mitt stilla sinne vad som hade hänt om maken inte hade sett svensk ut...

1 kommentar:

  1. Femtiden på morgonen tycks vara en lite farlig tidpunkt: allt kan tydligen hända. Bestäm er ögonblickligen för en mänskligare dygnsordning! Och se framför allt till att den där lille ni har inte får era konstiga vanor!

    SvaraRadera