lördag 7 mars 2015

Utrustad med...

... en massa tålamod. Så kan jag sammanfatta Oskar idag! Oskar tycker inte om att gå i affärer. Vad har vi gjort idag? Jo, vi har gått i affär efter affär efter affär.

Vi började klockan 9 i morse, då vi gick till vår egen ICA-affär (Sweden's most stupidest supermarket, som du kanske kommer ihåg att jag nämnt tidigare.) Jag handlade basvaror som mjölk, yoghurt, bröd och de viktiga popcornen.

Klockan 10:30 satt vi på bussen in till centrum, där vi gjorde en rejäl runda som inkluderade biblioteket, Lekia, Naturkompaniet, Akademibokhandeln och Stadium. Oskar hade inte ätit frukost, så jag hade packat ner en smörgås och en flaska vatten, som slank ner medan vi promenerade mellan de olika affärerna.

När vi kom hem, åt vi lunch och vilade en stund. Därefter satte vi oss i bilen och åkte och tankade (något som Oskar H-A-T-A-R!) på väg ut till Nova, där vi gick till BR Leksaker, Akademibokhandeln och Coop.

Det oändliga tålamod och goda humör Oskar uppvisat hela dagen började krackelera lite, när vi begav oss mot Coop. Men när vi parkerade bilen, berättade Oskar för mig att man kan leka på Coop. Det visade sig att han hade helt rätt. Det finns ett lekrum där föräldrar kan "checka in" sina barn under 2 timmar. Det hade jag inte en aning om trots att jag har handlat där många gånger. Så jag handlade medan Oskar lekte. Jag var lite orolig att han skulle tycka att jag kom tillbaka för snabbt - det tog mig cirka tjugo minuter att handla - men han var så nöjd så.

Nu är vi hemma och tittar på film, läser och äter lördagsgodis. Det är vi värda!

1 kommentar: