fredag 4 juli 2014

Sommarlovsinspelning

Från Scaniabadet i Malmö livesänds "Sommarlov" på Barnkanalen klockan 9 på vardagar under sommaren. Man kan åka dit och vara publik och jag har haft planer på att ta med mig barnen dit. Igår fick jag veta att Sean Banan skulle vara gäst idag så det blev snabbt beslutat att det skulle bli av idag.

Jag förstod att vi skulle behöva vara på plats i god tid, så det blev en tidig morgon för vår del. Vi gick ut genom dörren klockan tio i sju med packade väskor (vi måste ju ha frukost med oss) och var vid Scaniabadet en dryg timme senare. Om jag säger så här, vi var inte först på plats! Det fullkomligt kryllade av folk.

Vi fick plats högst uppe på en kulle och hade ganska bra sikt under de cirka 45 minuter som var kvar till direktsändning. Vi fick se Sean Banan repa sitt uppträdande två gånger. Solen sken, himlen var blå och sommarvärmen hade gjort sitt återtåg. Det fortsatte att välla in folk till inspelningsplatsen. Lagom till direktsändningen skulle börja, hade barnen fått nog i trängseln. De var nöjda med vad de hade sett och vi - barnen, jag och morfar - bestämde oss för att gå och fick en härlig promenad tillbaka till Malmö Central.

Jag kan tänka mig att göra om den här utflykten en gång till under sommaren. Då väljer jag en dag då det inte deltar en artist som många barn tycks vara helt galna i.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar