fredag 11 juli 2014

Varmt, varmt, varmt

Det var ännu en varm och solig sommardag igår. Vi bestämde oss för att åka till Malmö Folkets park igen.

Gustav och Oskar ville åka superbussen, som de ännu bara hade sett på håll. Från Malmö C passerar superbussen Folkets park på väg ut till Rosengård. Oskar sade senare på kvällen att superbussen var dagens höjdpunkt.

Fontänen i Folkets park var vårt huvudsakliga mål. Lek i vatten är en utmärkt aktivitet när solen gassar från en blå himmel. Den här gången var vi väl förberedda. Barnen var iklädda badkläder redan från början och det fanns ombyteskläder i ryggsäcken. Dessa behövde inte användas, eftersom det de hade på sig torkade i solen och värmen innan vi åkte hem igen.

Det var mycket aktiviteter i parken igår. På flera av scenerna pågick soundchecks inför någon sorts minifestival under kvällen och dagen idag. Det är alltid trevligt att lyssna på livemusik även om det bara är "soundcheck". Barnen lekte länge i fontänen innan vi gick vidare till andra aktiviteter, som cykelsafari och klättring. Glass hann vi också med.

Det var två rejält trötta barn som jag hade med mig hem. Snabb middag och sedan bad och tandborstning och sedan satte jag på LEGO Movie. Oskar somnade inom femton minuter och då var klockan strax efter sju. Gustav höll sig vaken nästan till halv elva.








1 kommentar: