måndag 1 juli 2013

Hotellvistelse i Eskilstuna


Under tiden vi besökte Eskilstuna var Comfort Hotel vår bas. Vi kan inte säga annat än att vi var mycket nöjda. Utsikten var härlig och rummet var överraskande stort. Det var inga som helst problem att få plats med en extra säng, som barnen sov i. Nåja, första natten sov båda barnen i den. Andra natten sov Oskar mellan maken och mig.


När vi åt frukost i lördags morse, var det som om Oskar hade fått myror i byxorna. Han ville inte äta och han ville inte sitta vid bordet. På något sätt hade han klurat ut - fråga mig inte hur - att det fanns ett lekrum på hotellet och dit ville han. Det var ett stort lekrum och det fanns utklädningskläder, pussel, rithörna, traktorer, bilar, ett leksakskök och en massa andra saker att leka med.


Både på lördagen och söndagen tillbringade barnen ett par timmar på förmiddagen i lekrummet, innan vi gav oss iväg på andra äventyr.


Fler positiva saker med hotellet var att det låg centralt och det fanns hyfsat med parkeringsplatser utanför (och om de tog slut, kunde man parkera i ett parkeringshus i närheten). Barnen fick precis hur mycket juice de ville att dricka, när som helst på dygnet. Sist men inte minst var personalen trevlig och hjälpsam.

1 kommentar:

  1. jaså, var det därifrån kronorna kom. såna fina små kungar!

    SvaraRadera