fredag 5 juli 2013

Odengården


För ett par månader sedan skulle maken iväg på träningsläger men ett ont knä satte käppar i hjulet för de planerna. Lägret skulle äga rum i Röstånga och boendet var på Odengården. Maken hade betalat alla avgifter och när han inte kunde delta så visade det sig att han inte kunde få tillbaka sina pengar.

Efter lite förhandlande fick maken ordnat det så att hela familjen kunde åka till Odengården för att bo i en stuga en natt med lunch, middag och frukost. Riktigt allt detta täcktes inte av den redan inbetalade anmälningsavgiften utan lite måste skjutas till. Igår var det dags för vårt lilla miniäventyr.


Jag var positivt överraskad av stugan. Den var rymlig med ett kök/vardagsrum i ett (och t o m en liten TV), två sovrum och en toalett med dusch. I barnens sovrum fanns en våningssäng och det tyckte barnen var jätteroligt. Oskar bestämde genast att han skulle sova överst och det var Gustav länge med på. Oskar var den som först lärde sig att klättra upp i den övre sängen. Gustav är lite försiktigare. Till slut blev det dock så att Gustav sov i den övre sängen och Oskar i den undre.


Lunch, middag och frukost åt vi uppe i matsalen i Odengårdens huvudbyggnad tillsammans med en grupp ungdomar och ledare på konfirmationsläger. De sjöng sånger innan de började äta och i morse höll barnen för öronen och när sången var över sade Gustav att hans öron hade gått sönder.

1 kommentar:

  1. vilka äventyr ni hittar på! konfaläger, undra på att Gustavs öron gick sönder ...

    SvaraRadera