tisdag 6 september 2011

Hej då...

... för den här gången! Torgil, Claire och Ludvig sitter just nu på sin flight till New York, där de ska byta flyg för den sista biten hem till Alameda utanför San Francisco i Kalifornien.

Sista bilden: Claire, Ludvig, Gustav och Torgil
Igår eftermiddag åkte jag och pojkarna in till Malmö för en sista träff med kusin Ludvig och hans familj. De tre veckor som har gått sedan de kom hit har försvunnit med en otrolig fart. Den första veckan gick lagom fort ... men sedan small det bara till.

Vi har, i olika konstellationer, hunnit med en hel del. Ystad djurpark, bilturer i det skånska landskapet, kräftor, födelsedagskalas, släktträff då vi fick träffa Claires syster Ariel, lekplatser, besök i Ystad och Köpenhamn, Ribersborgsstranden, shopping, museum, Kulturen i Lund...

Det är inte roligt att säga "hej då" och veta att det kommer att dröja innan vi ses igen. Det märktes att Ludvig var mer införstådd med vad avskedet igår innebar jämfört med Gustav. Nu håller jag en tumme för att den första delen av deras resa går problemfritt, att det går snabbt att ta sig igenom Immigration i New York och att de hinner med sitt anslutningsflyg till den kaliforniska västkusten.

Ludvig, Oskar, morfar/farfar och Gustav

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar